Personvernerklæring

1. Personvernprinsipper

Velkommen til veggbilder.store personvernside og takk for interessen.

bgs artMedia e.K. arbeider med å utvikle produkter, tjenester, prosesser og løsninger som sørger for personopplysningene dine håndteres på riktig måte og beskyttes. Derfor vil vi implementere følgende anerkjente personvernprinsipper i alt vi gjør:

  • Rettmessig bruk
  • Datatilgang
  • Dataintegritet
  • Dataminimering
  • Datasikkerhet
  • Begrenset deling
  • Ansvarlighet for dataoverføringer

Ta kontakt med oss slik det er beskrevet nedenfor hvis du ønsker svar på spørsmål eller hjelp.

  • bgsartMedia e.K.
  • Roonstrasse 8
  • 20253 Hamburg
  • Tyskland
  • +49(0)40 659 15550
  • eMail: service(at)veggbilder.store

2. Hvordan beskytter vi dine personopplysninger?

Når du fullfører en bestilling, lagres noen av opplysningene du legger inn, som navn, postadresse, telefonnummer og elektroniske adresser. Vi bruker disse opplysningene til fakturering, levering og markedsføring.

Abonnerer du på nyhetsbrevet vårt, samtykker du samtidig i at vi kan bruke målrettet markedsføring via e-post og andre digitale kanaler. Du kan avslutte abonnementet når du selv ønsker.

Kun de personene som er nødt til å behandle dine personopplysninger for at vi skal kunne fullføre våre oppgitte hensikter har tilgang på dem.

For å beholde personopplysningene vi samler trygt, har vi tatt flere sikkerhetsforanstaltninger: Vi har implementert sikkerhetspraksis og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige opplysninger gjennom f.eks. nettleser sertifisering. I tillegg har vi passende brannmurer og antivirusprogramvare på plass for å beskytte nettstedet og forhindre uautorisert tilgang til nettverket. Tilgang til områder der personopplysninger er lagret er begrenset, og ansatte må identifiseres for tilgang.

bgs artMedia bruker også SSL (Secure Socket Layer), som er en protokoll for sikker dataoverførin over Internett (eller andre nettverk). Som kunde må du sørge for at SSL ikke er slått av i nettleserinnstillingene. En ordre for å forhindre uautorisert tilgang når du behandler betalings- eller kredittkortnummer, brukes enveis kryptering.

3. Personopplysninger til tredjepart

bgs artMedia vil aldri dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i vår personvernerklæring. Det eneste unntaket fra dette er om vi er rettslig forpliktet eller får ditt spesifikke samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for bgs artMedia.

Utlevering av varer

Vi samarbeider med UPS, DHL, FedEx og Posten/Bring for transport av varer og vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene er navn, adresse og telefonnummer. Opplysningene slettes hos transportørene innen 36 måneder, om ikke gjeldende lovverk tilsier noe annet.

4. Cookies

bgs artMedia benytter cookies for å kunne tilby deg den best mulige, skreddersydde online-opplevelsen vi kan til deg - når du besøker veggbilder.store. Vi kan ikke, og bruker ikke denne informasjonen til å lagre personlig informasjon om deg. Ingen personlopplysninger samles inn. Informasjonen i cookies vi benytter inneholder blant annet informasjon om navigasjon, tid for besøk, nettleserversjon med mer.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes bl.a. til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.

Hvis nettleseren er satt opp til å godta cookies så lagres disse i nettleseren og på harddisken din, og forblir aktive til deres respektive utløpsdatoer. Når en cookie når sin utløpsdato slettes den automatisk av nettleseren din.

Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.

Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere. Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden. Uten bruk av cookies vil ikke nettsidene våre fungere.

Ønsker du å lære mer om cookies eller hvordan du kan kontrollere eller slette de så kan du besøke http://www.aboutcookies.org for en detaljert veiledning. I tillegg er det enkelte tredjeparts annonsenettverk, inkludert Google, som tillater brukerne å velge bort eller tilpasse preferanser tilknyttet internett-surfing.

Slik kan du unngå Cookies

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger.

Internet Explorer™: https://support.microsoft.com/nb-no/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Safari™: https://support.apple.com/no-no/guide/safari/sfri11471/12.0/mac/10.14

Chrome™: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=no&hlrm=en

Firefox™: https://support.mozilla.org/no/kb/aktiver-og-deaktiver-infokapsler

Opera™: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#cookies

5. Nyhetsbrev

Ved påmelding til nyhetsbrev lagres e-postadresse og navn. Våre abonnenter kan enkelt melde seg av vårt nyhetsbrev ved å klikke på en link som er en fast del av innholdet i alle nyhetsbrev som sendes ut. Dersom du melder deg av nyhetsbrevet er det automatisk sperret og vi kan ikke lenger sende deg informasjon og du vil bli slettet fra listen.

6. Google Analytics

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres aldri fra bgs artMedia til andre aktører.

Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

7. Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som vi har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen. Normalt vil du motta personopplysningene du har bedt om fra oss i løpet av 3-5 virkedager, men vi gjør oppmerksom på at det i perioder vil kunne ta lenger tid.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom du sender anmodningen elektronisk (f.eks. via e-post), og med mindre du ber om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss ved å kontakte service(at)veggbilder.store eller ved å bruke informasjonen nederst i ethvert nyhetsbrev vi sender ut.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Dersom du har opplevd noe du mener er et brudd på regelverket fra bgs artMedia, kan du klage ved å sende en skriftlig henvendelse til service(at)veggbilder.store.

Om du fortsatt føler du ikke har fått godt nok svar fra oss kan du klage ved å sende brev til Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo. Datatilsynet vil så vurdere om de skal følge saken videre.

8. Endringer i erklæringen

Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig.